next

Discover the #Lifebuoy

We had such a fun day at St. Camillus Primary School with #Lifebuoy for #GlobalHandwashingDay Want to show your support? Pledge your support for handwashing education by sharing a High 5 🖐 with Lifebuoy on Twitter. #High5ForHandw
Wah ternyata di bulan Oktober itu ternyata ada Hari Cuci Tangan Sedunia ya ? Nah, dalam rangka merayakan Hari Cuci Tangan Sedunia, yuk, bantu 10 anak Indonesia belajar mencuci tangan dengan baik dan benar bersama Lifebuoy. Caranya gampang a
Dalam rangka Hari Cuci Tangan Sedunia yang jatuh di bulan Oktober, yuk bantu anak Indonesia belajar mencuci tangan dengan benar bersama Lifebuoy. Upload foto kamu saat sedang tos dengan anak atau keluarga kamu ke akun Instagram, lalu post d
☘️Wash your hands...Spread the love not the germs.☘️ ☝️Don’t forget to support #High5forHandwashing. Help us reach 200,000 High5s by sending your High5 pic soon as for every high 5 #Lifebuoy will teach 5 k
Hi5 to save lives!! Join hands with Dr. Lifebuoy and Jimmy to raise awareness about handwashing and fight off the Jaraseem this Global Hand Washing Day. #High5ForHandwashing and help Dr. Lifebuoy save the world!

To watch the first episod
Hi5 to save lives!! Join hands with Dr. Lifebuoy and Jimmy to raise awareness about handwashing and fight off the Jaraseem this Global Hand Washing Day. #High5ForHandwashing and help Dr. Lifebuoy save the world!

To watch the first episod
Hi5 to save lives!! Join hands with Dr. Lifebuoy and Jimmy to raise awareness about handwashing and fight off the Jaraseem this Global Hand Washing Day. #High5ForHandwashing and help Dr. Lifebuoy save the world!

To watch the first episod
Baba hari ni fefeeling mcm superhero. Walaupun costume tak seberape, nampak tu lifebuoy? Mane tak rasa mcm superhero? Bukan apa badan tengah belengas nak mandi ni.. Kalau mandi pakai Lifebuoy ni best, Seolah2 sapu ubat kat badan tapi wangi.
⛱ you don’t need a lifebuoy 🙅🏻 when you have @furla 💦🦋💦 #furlafeeling
Embun si #PahlawanAntiKuman loh sekarang buat orang-orang di sekitarnya! Nah kalian juga bisa loh jadi #PahlawanAntiKuman dan berkontribusi untuk sesama ❤️ Caranya, beli Lifebuoy edisi Pahlawan di toko-toko terdekat dan dukung si
Ajak balik on air tadi nampak budak ni kat luar. Dia kata nak tolong baba die basuh kete. Suwiit ke tak anak baba ni? Dah alang-alang nak tolong,meh kita mandi terus dgn Lifebuoy,biar baba sental daki kau.. hahaha 😉 .
#lifebuoy

News from the web #Lifebuoy

Soap company uses bacteria-coated billboards to prove how dirty your stuff is

Soap brand Lifebuoy has launched some truly grimy billboards The companys new shopping

This page use: Instagram, Youtube, Vimeo, Vine, Flickr or Pinterest API but is not endorsed or certified by Instagram, Youtube, Vimeo, Vine, Flickr or Pinterest.
All product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used in this website are for identification purposes only.